Tel. +31(0)6 5380 5265

Waarmee kunnen wij u helpen?

Interimmanagement

Door enkele maanden met een interimmanager te werken, heeft u de tijd om rustig de ontstane problemen op te lossen. Wij helpen u met de lopende ontwikkelingen als bijvoorbeeld een manager langdurig ziek is of bij een onvoorzien vertrek. Wilt u dat een aantal zaken eens flink opgeschud worden, dat de puntjes weer eens op de ï gezet worden of een verandering doorgevoerd zien door een ‘buitenstaander’ die wat vrijer staat t.o.v. de interne regels en methodieken, dan helpen wij u bij het realiseren van uw doel. De rol van de interimmanager kan dus zeer divers zijn maar bij Realeyz wel altijd met een blijvend resultaat.

Project- & Programmamanagement

Duidelijk opdrachtgeverschap, vooraf helder overeengekomen afspraken, met heldere voortgangsrapportage en tussentijdse besluitvorming, vormen de succesfactoren van goed project- en programmamanagement. Resultaatgericht, creatief, gedreven en besluitvaardig met een no-nonsense houding. Dit karakteriseert onze benadering. Maar vooral het functioneren als bruggenbouwer tussen project en business staat bij ons centraal. Uiteindelijk wilt u toch tevreden medewerkers, tevreden klanten en een blijvend resultaat.

Consultancy

Wij adviseren en ondersteunen u bij wensen, uitdagingen, zorgen en problemen die u ondervindt bij uw bedrijfsvoering. Of het nu gaat om een strategische heroriëntatie, even behoefte hebben aan een gesprekspartner/klankbord, een helpende hand of een Quick Scan uitvoeren op een lopend proces. Dat kan zowel zelfstandig als in samenwerking met uw professionals, onze partners of andere organisaties. Hiervoor richten wij ons op het optimaliseren van de processen binnen uw organisatie, door ze af te stemmen op uw doelstelling en rekening te houden met uw mensen, uw middelen en uw organisatie voor het bereiken van een optimaal resultaat. Maar ongeacht wat wij doen, wij richten ons alleen op wat voor uw organisatie écht werkt en leidt tot een blijvend resultaat.