Tel. +31(0)6 5380 5265

AVG privacywetgeving

Op 25 mei 2018 is in Europa de nieuwe wet op de privacy ingegaan. Omdat ook Realeyz werkt met beveiligde persoonsgegevens, zijn ook wij en u als onderneming verplicht om ons hieraan te conformeren. We leggen het graag even aan u uit.

Nieuwe privacy wetgeving?

De nieuwe wet heet AGV (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en is de Nederlandse versie van de EU-brede GDPR wet (General Data Protection Regulation). De digitalisering van onze maatschappij gaat steeds verder, dus is het logisch dat bescherming van persoonsgegevens regelmatig een update verdienen, ook om (commercieel) misbruik te voorkomen.

Wat doen wij als Realeyz?

Als Realeyz is het onze verantwoordelijkheid om met uw persoonsgegevens zorgvuldig om te gaan, iets wat we ook in het verleden altijd al hebben gedaan. Wij beschikken al over verschillende beveiligingscertificeringen en we hebben onze privacyverklaring aangepast aan de nieuwe privacywetgeving. Via onderstaande link kunt u onze nieuwe privacyverklaring inzien.

We vertrouwen erop dat de inhoud van deze privacyverklaring voor u duidelijk is. Als u echter vragen of suggesties heeft, hopen we van u te horen. Deze informatie zal ons de mogelijkheid bieden om onze samenwerking en wederzijds vertrouwen te versterken. Een wederzijds vertrouwen dat essentieel is voor een succesvolle en langdurige relatie.

Heeft u nog vragen?

Mocht u naar aanleiding van het lezen van deze pagina of onze privacyverklaring vragen hebben over de nieuwe wetgeving of onze privacyverklaring, kunt u een e-mail sturen naar leo.dekkers@realeyz.nl